fransvissermuziek.nl

Repertoire

Het repertoire van Frans is veelzijdig.

Het bestaat uit muziek uit de jaren '60, '70, '80 '90 tot aan hedendaagse hits, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Zo staan nummers van Frans Bauer, Jan Smit, Marco Borsato, André Hazes, Django Wagner, Frans Duijts en dergelijke op het repertoire, maar uiteraard ook nummers van Tom Jones, Elvis Presley, Cliff Richard, Beatles, Rolling Stones en vele anderen.

Het repertoire is uitermate geschikt voor dansavonden. Alle stijldansen waaronder Quickstep, Engelse wals, Cha cha, Rhumba, Weense wals worden in het juiste tempo gespeeld, zodat er goed op gedanst kan worden. Ook de Salsa, Merenque, Rock & Roll, Disco en Country muziek zijn vertegenwoordigd. Kortom er is een ruime keuze aan nummers en stijlen.


Op verzoek wordt er een Zuid-Amerikaanse act, inclusief sombrero en poncho, gegeven.  Ook met themafeesten, zoals kerst, heeft Frans ruime ervaring. Voor de ouderen is er speciaal repertoire uit de jaren '40 en '50. Dit is uiteraard zeer geschikt voor zorginstellingen en welzijnorganisaties .

Voor deze instellingen is overigens een aangepast tarief van toepassing. Kortom reden genoeg om Frans te vragen om uw feest muzikaal te omlijsten. U zult er geen spijt van krijgen.

 

Informatie aanvragen

Tel. 06 22121071

Frans Visser Voetbalfeest Nederlands Elftal