fransvissermuziek.nl

Dansmiddagen met live muziek voor 50-plussers op de 1e zondag van de maand. 

 

Reeds vanaf 1 maart 2015 verzorgt Frans Visser 1x per maand dansmiddagen voor alle 50-plussers die een gezellige middag willen beleven en graag een dansje willen maken. Deze dansmiddagen, welke eerst plaats vonden in partycentrum Ockenburgh worden met ingang van 2021 georganiseerd door "Dansclub de Mient" en vinden plaats op het adres Mient 273-d.

De Live muziek wordt verzorgd door Frans Visser. 

                      

Dansen met live muziek op zondag 10 december 2023.

Zondag 10 december a.s.  kan er weer gedanst worden op live muziek tijdens onze maandelijkse dansmiddag. Dit keer dus i.v.m. evt. sinterklaasviering niet op de 1e zondag, maar de 2e zondag van de maand.  Deze dansmiddag zal in het teken staan van de kerst.

De zaal zal in kerstsfeer versierd zijn, wat zeker een extra gezellige sfeer zal geven. Reden temeer dus om eens langs te komen.  

Deze dansmiddagen worden georganiseerd door "Dansclub de Mient". De live muziek wordt verzorgd door Frans Visser. 

Het adres luidt:  Mient 273-d te Den Haag

De muziek gaat van start om 13.30 uur.

Entree € 7.00 per persoon. (met ooievaarspas € 3,50)  Er kan op deze dansmiddagen niet gepint worden.  Gaarne dus contant afrekenen! 

Parkeren op de Mient is op zondagmiddag gratis. 

Wij hopen u weer te mogen verwelkomen.

Heel graag dus tot zondag 10 december a.s. !!!

 

Let op !!! 

Ook de dansmiddag in januari a.s. zal afwijkend zijn.  Deze zal worden gecombineerd met het nieuwjaarsbal van "dansclub de Mient" en zal worden gehouden op zaterdagavond 6 januari 2024.  Uiteraard weer met de live muziek van Frans Visser. 

 

 

 

Foto's:

 Voor foto's van de dansmiddagen kunt u kijken op de website onder de button  "foto's dansmiddagen"